Professionals

Waarom eerlijk & heerlijk voor u?

Het jaar 2011 biedt voor bedrijven die met MVO aan de slag zijn meer kansen dan ooit. De vraag naar duurzame producten neemt alsmaar toe en bedrijven die hier goed op in spelen verlagen hun kosten en verhogen hun omzet.

Niemand is tegen duurzaam, maar wie neemt het voortouw? Vanuit de overheid wordt sinds 2009 al aan cateringleveranciers de eis gesteld dat minimaal 40% van het assortiment, aantoonbaar uit producten met een of meer duurzaamheidkenmerken bestaat.

De trend van duurzaam inkopen zet zich nu ook verder door in de foodservice voor onder andere restaurants en bedrijfscatering. Eerlijk & heerlijk helpt u bij de inkoop van deze duurzame producten met behulp van de vier pijlers.

Duurzaam inkopen: de overheid doet het, afnemers vragen erom, de consument wil het.

Vertel de consument over de eerlijk & heerlijk producten

Het is belangrijk om transparant te zijn over de herkomst van producten. Waar komt het vandaan? Wie heeft het gemaakt? En waar bestaat het uit? Eerlijk & heerlijk vertelt dit verhaal en doet dat 100% transparant.

U kunt de informatie direct gebruiken om te communiceren richting de consument en u zo te onderscheiden. Door te laten zien waar u mee bezig bent, onderscheidt u, u van concurrenten, inspireert u uzelf en weet u wat er in de keten gebeurt.


Gebruik van het eerlijk & heerlijk logo en de logo’s van keurmerken

Het is toegestaan om het logo van eerlijk & heerlijk op bijvoorbeeld uw menukaart te gebruiken. Mits dit in combinatie is met de vermelding dat het een concept is van Sligro Food Group. Het logo van eerlijk & heerlijk kunt u aanvragen via het contactformulier.

Voor het gebruik van de logo’s van keurmerken verwijzen wij u naar de desbetreffende websites via de pagina keurmerken.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van wat u gelezen heeft vragen, of wilt u meer informatie over de verkrijgbaarheid van producten? U kunt via het contactformulier uw vraag stellen of u kunt contact opnemen met uw contactpersoon bij Sligro of Van Hoeckel voor meer informatie.